Interieurontwerp

 

Wilt u graag uw huis anders inrichten, maar weet u niet waar u moet beginnen? Daar kan ik bij helpen. Door het maken van een moodboard wordt de stijl die u voor ogen heeft duidelijk. U kunt dit moodboard dan gebruiken om zelf te gaan shoppen. Natuurlijk kan mijn advies ook uitgebreider, zo kan ik ook helpen met de indeling door het maken van een plattegrond. Vind u het lastig om zelf mooie spullen te vinden? Dan maak ik graag een shoppinglist voor u! 

 

werkwijze

 

Wilt u alleen een moodboard ontvangen? Dan kunt u uw wensen naar mij mailen, ik zal dan voor u aan de slag gaan n,a.v. uw mail en u digitaal een proefversie sturen van het moodboard. Mocht het nog niet helemaal aan uw wensen voldoen? Dan zal ik het aanpassen n.a.v. uw feedback. Als het moodboard naar wens is zal ik u een exemplaar per post opsturen zodat u het kunt gebruiken om verder mee aan de slag te gaan.

 

Wilt u graag een persoonlijk gesprek? Dan kan dat natuurlijk ook. We zullen samen de ruimte bekijken waar u graag mee aan de slag wilt. 

 

Kijk gerust bij de tarieven welk pakket het best bij u past, of mail me voor een offerte op maat!