Vastgoedstyling

 

De eerste indruk is van cruciaal belang in het verkoopproces van de woning. Wist u dat in 95% van de gevallen de potentiële koper afhaakt omdat de eerste indruk niet goed was?!

Het is in de huidige markt belangrijk om onderscheidend te zijn. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk van uw te koop staande woning af, toch?!

 

werkwijze

Om te beginnen kom ik geheel vrijblijvend en kosteloos de woning bezichtigen. Tijdens dit gesprek zal ik alle mogelijkheden en uitdagingen met u bespreken. Ik werk volgens de hands-on aanpak van House of KIKI, geen lange adviesrapporten, maar meteen aan de slag!

 

restyling

De woning zal in één of twee dagen veranderd worden in een woning die er op funda uit zal springen. We gaan niet het hele huis voorzien van nieuwe meubelen, maar maken zoveel mogelijk gebruik van de bestaande meubelen en decoratie. Indien nodig, en natuurlijk vooraf besproken, wordt er gebruik gemaakt van een accessoirepakket. 

 

fotografie

De foto's van de woning zijn net zo belangrijk als de uitstraling van het huis zelf. Een koper kan afknappen op een ruimte die er een beetje donker uit ziet, met een goeie foto kun je dit heel makkelijk voorkomen. Bekijk dus gerust wat ik hierin voor u kan betekenen.